Pracovať pre jedného zamestnávateľa 25 rokov je v dnešných časoch niečo neslýchané, nevídané. A v Horeca segmente, kde je obrovská fluktuácia od základných pozícií až po riaditeľské stoličky je to naozaj unikát. Taký, že sa o ňom oplatí napísať.
Štvrťstoročia v jednej firme pracuje generálna riaditeľka tatranského Grand Hotela Kempinski, Kathrin Noll. Pre sieť hotelov Kempinski už 25 rokov, z toho 14 rokov svojej kariéry pôsobí práve v ikonickom hoteli na brehu Štrbského plesa, čo je tiež veľmi nezvyčajné, keďže riaditelia podpisujú kontrakty na 3-4 roky a len výnimočne zostávajú na jednom mieste niekoľko kontraktov po sebe. Aby to tak bolo, musia byť spokojné všetky strany – riaditeľ, zamestnanci, sieť aj majiteľ hotela.
Kathrin Noll začala svoju kariéru v sieti Kempinski Hotels 1. augusta 1999 v hoteli Kempinski Hotel Airport v Mníchove na pozícii asistentky Groups & Events manažéra. Od samého začiatku prinášala do hotelierstva zmysel pre detail, prioritný záujem o naplnenie očakávaní hostí a jedinečnú pracovnú morálku.
V roku 2004 sa presunula do hotela Kilimanjaro Kempinski v Tanzánii, kde ako F&B manažér zodpovedala za riadenie oddelenia Food & Beverage. Od roku 2007 čelila novej výzve v hoteli Kempinski Ajman v Spojených arabských emirátoch, kde pokračovala v riadení oddelenia Food & Beverage.
Od 1. februára 2010 pôsobí Kathrin Noll v Grand Hoteli Kempinski High Tatras a začínala tu na pozícii operačný manažér. Od 1. apríla 2012 zastávala pozíciu manažérky hotela a od 1. marca 2013 prevzala vedenie hotela na pozícii generálna riaditeľka.
„Jej osobný prístup a zodpovednosť boli rozhodujúcimi faktormi pri presadzovaní vysokých štandardov siete Kempinski a posilnení reputácie Grand Hotel Kempinski High Tatras,“ hovorí HR manažér hotela Peter Škoda. Dodáva, že potvrdením toho, že talent a odhodlanie Kathrin Noll sú dôkazom výnimočnosti v hotelierstve je aj ocenenie „Unsung Hero Award“, ktoré získala vlani na konferencii všetkých lídrov a riaditeľov hotelov siete Kempinski.