WERK je veľmi vydareným príkladom moderného industriálneho prostredia, v ktorom sa hosť zároveň cíti útulne. Reštaurácia sa nachádza v budove Jurkovičovej teplárne a je kontrastom k modernej architektúre okolitých budov Sky Parku. Ponuka vo Werku je zmesou kozmopolitnej kuchyne so záberom na mäsité jedlá a ryby, ale aj na vegánske jedlá, domáce dezerty, vlastnú kávu a kraftové nápoje. My sme si z ponuky vybrali grilovaný kozí syr s paradajkovým kompótom, údeným fermentovaným čili a s kaparami. Hlavným jedlom bolo trhané hovädzie plece s krémom z pečených paradajok, ručne robené zemiakové gnocchi a pecorino. Je to veľmi vydarený koncept, kde sa jedálny lístok neustále obmieňa, ale vždy budete mať istotu, že sa tu dobre najete a personál sa postará o to, aby ste sa cítili príjemne. Večer sa WERK mení na lounge priestor s tlmeným svetlom a barovou atmosférou.
Bottova 1,
811 09
Bratislava
www.werkbratislava.sk/rezervacia/,
po – št 10.00 – 23.00, pi 10.00 – 24.00, so 9.00 – 24.00, ne 9.00 – 23.00,

Tematická reštaurácia

Štýlové prostredie
Karty: VISA, MasterCard
Jazyky: anglický
Basic menu
28.20 €
Gurmán menu
46.30 €
Jedlo tuniak, losos, paradajky, nori riasa, edamame bôby, pecorino syr
Chardonnay grand barossa – suché Château Tanunda, Eden Valley, Australia