Už minulý rok sme konštatovali, že úroveň kuchyne v Sottopassaggiu je veľmi dobrá, ale tento podnik známy na východe Slovenska, si kvalitu nielen udržal, ale aj mierne zvýšil. Je to zásluhou entuziastickej šéfkuchárky Evy Polomskej. Radi vám tak môžeme vrelo doporučiť aj tento rok jednu z najserióznejšie pracujúcich reštaurácií v tomto regióne. Interiér reštaurácie je vkusne zariadený v štýle navodzujúcom taliansku atmosféru, čím dopĺňa celú ideu talianskej kuchyne. Veľmi príjemným je aj posedenie na peknej záhrade či v zimnej záhrade. Ponuka je pestrá a už predjedlá vás zaujmú, pizza a vlastný chlieb sú vždy výborné, no a cestoviny – tie musíte jednoducho ochutnať, pretože nám chutili asi najlepšie za poslednú dobu. Z akvária si môžete vybrať svoju rybku a radi vám ju čerstvú pripravia. Veľmi príjemná je aj obsluha, a tak zážitok z návštevy tejto reštaurácie vo vás bude rezo-
novať ešte dlho po jej opustení.