Tradícia v modernom šate. Tak sa charakterizuje nová reštaurácia v Tatrách, ktorá má ambície ponúkať tradičné špeciality v modernej a chuťovo vylepšenej verzii. Štýlový interiér je inšpirovaný prácou architekta Tatier Gedeona Majunkeho a kuchyňa surovinami z okolia. Môžete si tu vychutnať krúpy zo Štrby (z mlyna poháňaného vodou ako jediného na Slovensku), hovädzie z Važca, mäsové výrobky z Hranovnice, bryndzu a syry z Liptovskej Tepličky a Toporca. Väčšina surovín a nápojov má domáci pôvod. Nepoznajú tu polotovary, pretože ako tvrdí šéfkuchár, „máme talent na naše jedinečné domáce pirohy, šúľance či čerstvo upečený posúch“. Je skutočne radosť sem zavítať a čokoľvek si vyberiete z ponuky, bude neskutočne dobré a presne také, ako má byť. Prekvapia vás aj vlastnou „špajzou“, v ktorej nájdete produkty lokálnych dodávateľov a ktorá vám vykúzli dobrotu k pivku alebo aj na cestu domov. Borovičkový bar s ponukou až 30 druhov je unikátom. Určite sem musíte prísť.