Filozofia Originu je založená na jednoduchosti, čerstvosti a kvalite. Kuchyňa je mixom spájania
tradičných a moderných techník, kde alfou a omegou je „zero waste cooking“. Vkusne
zariadený interiér v modernom štýle je v úzkom prepojení s touto filozofiou. Na obed sú
vždy v ponuke dve predjedlá, dve polievky a tri hlavné jedlá (mäso, ryba, vege) doplnené
jedným dezertom. Večer ale ponúkajú zážitkovú gastronómiu v štýle 3- a 5-chodového
menu. Degustačné menu je prekvapením, preto ho na stránke neuvádzajú. Možnosťou je aj
Chef ’s table, vo svete populárna a prestížna vec, to usadia maximálne štyroch hostí s výhľadom
priamo na ruky šikovného šéfkuchára. Táto forma servírovania je príležitosťou podeliť
sa s hosťami o vedomosti o jedle a zároveň im predstaviť nové chute, pocity a zážitky.
M. Rázusa 13,
984 01
Lučenec
reservations@origin-restaurant.sk,
www.origin-restaurant.sk,
ut – st 11.00 – 16.00, št – pi 11.00 – 14.30, 18.00 – 22.00, so 12.00 – 14.00, 18.00 – 22.00,
Karty: VISA, MasterCard,
Jazyky: anglický, nemecký
Basic menu
40 €
Gurmán menu
55 €
Jeseter z Ľubietovej, čierny koreň, klobása, kyslá kapusta
Grüner Veltliner BIO 2022, suché, Hajszan Neumann (Rakúsko)