Reštaurácia sa nachádza na Rudnayovom námestí hneď vedľa Dómu sv. Martina v jednom z najkrajších zákutí starej Bratislavy. Otvoril si ju šéfk uchár Lukáš Hesko a varí v nej presne podľa svojich predstáv. Interiér je zariadený celkom stroho – a to je zámer, pretože hlavným cieľom je ponúknuť zážitok z jedla a zo servisu. Lukáš pripravuje deväťchodové menu vždy meniace sa podľa dostupných surovín. Nesmie v ňom však chýbať jeho signature dish – kukuričný krém s hľuzovkou a údeným pórom a vlastnoručne pečený kváskový chlieb s fermentovaným maslom. Celé menu bolo lahodné a pozvoľna gradovalo až do gurmánskeho neba. Ako nám povedal Lukáš: „Mojou filozofiou je nadobudnúť čo najlepší dostupný produkt, minimálne a prírodnými technikami do neho zasiahnuť bez použitia nejakých farieb, textúr a vecí, čo sa pekne lesknú, no nie sú prirodzené v jedle. Jedlo má byť jemné, čisté, svieže a prekvapivé, zároveň by to nemala byť tuctová chuť, ale mala by defi novať práve reštauráciu Irin, mňa a mojich kolegov.“