Grand Hotel Kempinski High Tatras
86.5
bodov
bodov
Je len málo miest, kde sa spája panenská príroda s prvotriednym luxusom a bohatou históriou. Jedným z nich je Grand Hotel Kempinski High Tatras, kde zažijete horskú rozprávku. Nielenže sa dokonale zrelaxujete, ale aj ochutnáte tie najlepšie miestne špeciality, ktoré pripravuje tím šéfkuchára Miroslava Zamišku v súlade s princípom zero waste. V Grand Restaurant pripravujú jedlá, v ktorých sa odráža typická ľudová kuchyňa v modernom predvedení, plná zdravých a kvalitných surovín. Počas raňajok si môžete pochutnať na slovenských výrobkoch, ako sú syry či bryndza z Važca a Východnej, na omelete či natvrdo uvarených vajíčkach z voľného výbehu a šunkách a salámach zo Svitu. Z menu si môžete vybrať aj výnimočné kulinárske špeciality ako tatarák z mliečneho jahňaťa, domáci wagyu burger a za ochutnanie určite stojí aj Dezert roka 2020: Kempinski egg. Z najväčšej zbierky vín vo Vysokých Tatrách si vyberie aj ten najnáročnejší milovník vína a pozorný personál vám rád pomôže s výberom.
Ubytovanie
single 285 €,
double 320 €,
partmán 450 €
GURMÁN AWARD
Reštaurácia
2013
GURMÁN AWARD
Reštaurácia
2018
Kúpeľná 6 ,
059 85
Štrba – Štrbské Pleso
052 3262 222,
reservations.hightatras@kempinski.com,
www.kempinski.com/hightatras,
Raňajky 7.00 – 11.00, Večera: 18.00 – 22.00,
Hotelová reštaurácia
Moderná reštaurácia
Karty: VISA, MasterCard, AMEX, Diners Club
Jazyky: anglicky, nemecky
Basic menu
50 €
50 €
Gurmán menu
190 €
190 €
Miroslav Zamiška (Executive Chef)
Chrbát z daniela sous-vide, pena z pečeného paštrnáku, sušené kimchi, relish z datlí, rakytník
Tajná Vineyards & Winery, Cabernet Franc 2019
Recenzie
Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV: