Známy taliansky šéfkuchár Andrea Ena, ktorého poznáme z jeho reštaurácie U Talian, si otvoril vysnívanú reštauráciu, ktorá nesie jeho meno, ale hlavne nesie aj jeho filozofiu, ako chce hosťom prezentovať talianske jedlo na úplne inej úrovni ako sme na Slovensku zvyknutí. A dokazuje to skutočne bravúrne, pretože jeho úpravy jedál sú nielen servírované vo veľkom štýle, ale sú veľmi decentne vyladené do skvelých chutí. Nepreháňa veľa kombinácií potravín pretože nám chce predostrieť svoju verziu dokonalej chuti. Kopírujúc sezónu, objavujú sa v jeho menu skutočne vždy aktuálne plodiny a treba povedať že jeho rizotá sú skutočne výnimočné. Dobre, aj sicílske pruhované červené krevety sú famózne, no každý si na lístku nájde to svoje. Nechodte sem keď ste iba hladní, k DA Andreovi sa chodí za zážitkom.