Moderne a jednoducho zariadená reštaurácia so sídlom na Kozej ulici podáva fusion európskych a ázijských chutí. Za konceptom menu nájdeme na Slovensku známeho šéfkuchára Anjana Thambawitageho, ktorý kedysi začínal v ikonickej Camouflage pod vedením Jardu Žídeka. „V Cozy Coza chcem priniesť sem do Bratislavy, ktorá je teraz mojím domovom, nové, trochu fancy a trochu crazy jedlá a chute inšpirované Áziou, ako aj Európou,“ zdôveril sa nám Anjan. Určite ochutnajte jeho tradičnú malajskú polievku nyonya laksa s krevetami či malajské peranakan stir fried udon curry so slovenskou hovädzou sviečkovou.
Kozia 21,
811 03
Bratislava
po 11:00 – 15:00, ut – so 11:00 – 22:30, ne 11:00 – 21:30 ,

Tematická reštaurácia

Moderná reštaurácia
Karty: VISA, Master card, Maestro, Diners club, American Expres, Edenred, stravenka
Jazyky: anglicky, nemecky
Basic menu
25 €
Gurmán menu
50 €
Anjan Thambawitag – šéfkuchár
Grilovaný steak z nórskeho lososa, kalerábové pyré s marinovaným feniklom a hríbikmi, krevetový čips, vyprážaná tigria kreveta v panko strúhanke a mikrobylinky s olejom z medvedieho cesnaku
Grüner Veltliner, Rakúsko, Austrian R&A Pfaffel – Weinviertel