Nádherný panoramatický výhľad na Bratislavu priamo ako z lode sa vám naskytne z elegantného Pontonu, na ktorého hornej palube sa nachádza reštaurácia Bubbles. Tvorby menu tejto novej reštaurácie sa zhostil šéfkuchár Andrej Turček a stavil na suroviny a produkty, ktoré majú blízko k vode. Menu je sezónne a veľmi zaujímavé, prevládajú ryby a sem-tam aj morské živočíchy. Fanúšikovia mäsa však tiež neobídu naprázdno. Nám chutili tuniakové ceviche, krevety v ceste kadaifi a skvelý morský vlk so šošovicou beluga, s karfiolom, karotkou a omáčkou z prosecca. Moderne ladenému interiéru dominuje trendový bar s ponukou sviežich drinkov, cocktailov a širokej ponuky prosecca a šumivých vín. Tie si môžete po večeri vychutnať na priestrannej terase, ktorá obklopuje reštauráciu a je pre západy slnka ako stvorená.
Tyršovo nábrežie,
851 01
Bratislava
ut – št 11.00 – 22.00, pi – so 11.00 – 23.00, ne 11.00 – 20.00,

Prémiová reštaurácia

Moderná reštaurácia
Karty: VISA, Maestro, MasterCard, Electron okrem Amex a Diners
Jazyky: anglicky
Basic menu
42 €
Gurmán menu
65 €
Andrej Turček (šéfkuchár)
Jeseter z agrofarmy, petržlenové pyré, omáčka z fermentovaných paradajok, pohánkový čips a kučeravý kel
Grüner Veltliner, Zull, Rakúsko