Otvorili tesne pred druhou vlnou covidu a nemali to veru vôbec ľahké. Poctivou prácou a zaujímavou ponukou sa im však podarilo nájsť si vernú klientelu, ktorá chýry o Bistronomy šírila ďalej. Gurmáni v tejto príjemne zariadenej malej reštaurácii s kapacitou 28 miest našli atmosféru priateľstva a kolektívneho ducha, ktorý vyžaruje z celého personálu a vidieť ho priamo na vášnivých kuchároch v otvorenej kuchyni pod vedením kreatívneho šéfkuchára Martina Miklošíka. „Ponúkame vám to, čo nás baví,“ vraví Martin Miklošík, ktorý vás presvedčí, že aj lokálna klasika s troškou invencie dokáže prekvapiť. Stačí ochutnať napríklad ich hľuzovkový granadír či paprikáš zo sumca. Vo vínnej karte nájdete okolo 150 vín a skutočne kvalitné vínka ponúkajú aj rozlievané. Samozrejmosťou je skúsená someliérka, ktorá vám s výberom poradí. Presne ako by to v dobrej reštaurácii malo byť.