Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Bakoš Bistro

80
bodov
Bakoš Bistro je prvé autorské bistro v Košiciach, ktoré nesie meno šéfkuchára Mateja Bakoša. Jeho kuchyňa sa opiera o kvalitné suroviny, prevažne od lokálnych slovenských výrobcov, z ktorých dokáže vytvoriť explóziu chutí. Sezónnosť, lokálnosť, čerstvosť, estetika – spojením týchto štyroch pilierov vzniká rukopis Mateja Bakoša. Bistro sa na nič nehrá, ale pohráva sa s moderným podaním klasických receptov, ktoré sme mali možnosť ochutnať aj my. Veď posúďte sami – takéto jedlá už pri čítaní navádzajú na ich okamžité ochutnanie. Porchetta & miso kapusta je 24 hodín sousvidovaná porchetta s bylinkami a pistáciami, špicatá miso kapusta, škvarky crumble, ryžový čips s wasabi prachom, a nakladané hríby shimeji.
Južná trieda 48,
040 01
Košice
+421 901 733 035,
info@bakosbistro.sk,
www.bakosbistro.sk/sk,
po – st 7.30 – 16.00, št – pi 7.30 – 22.00, so 9.00 – 22.00, ne 9.00 – 17.00,
Tematická reštaurácia
Štýlové prostredie
Karty: VISA,, MasterCard
Jazyky: anglicky
Basic menu


26.9 €
Matej Bakoš
Filet tresky skrei s kalerábovým beurre blanc – táto rybka je špecifická tým, že sa loví iba 2 mesiace v roku
Pinot grigio

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV:

Warning: file_get_contents(/data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins//ajax-search-pro/img/svg/magnifiers/magn4.svg): Failed to open stream: No such file or directory in /data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins/ajax-search-pro-for-wordpress-live-search-plugin/includes/views/asp.shortcode.data.php on line 12
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content