Magazín o skvelom jedle, víne a cestovaní

Áčko – reštaurácia a pizzéria

77
bodov
Rodinná reštaurácia, akú by v srdci Šurian čakal málokto. Interiér je štýlový a dotvára atmosféru stredomorskej reštaurácie. Tá dominuje aj v jedálnom lístku širokou ponukou domácich cestovín, šalátov a pizze, ale vhodne ju dopĺňajú aj klasiky, Slovákmi veľmi obľúbené, ako sú steaky či sladkovodné ryby, využívajúc predovšetkým lokálnych dodávateľov. Reštaurácia príjemne prekvapila gurmánov svojou ponukou aj počas Zimného festivalu jedla a špeciality šéfkuchára Zoltána Hátaša ako domáce tortellini so syrom pecorino podávané s bylinkovou espumou a líčka z diviaka na jabĺčkovej redukcii s blanšírovaným kalerábom, černicami a pyré z pečených zemiakov boli hosťami hodnotené veľmi pozitívne.
MDŽ 1,
942 01
Šurany
0905 311 000,
arestauracia@gmail.com,
www.restauraciaacko.sk,
po – št 8:00 -22:00, pi – so 9:00 – 23:00, ne 10:00 – 22:00,
Tematická reštaurácia
Moderná reštaurácia
Kuchár robí kurzy varenia
Karty: VISA, MasterCard, Maestro, Diners Club
Jazyky: anglicky, nemecky
Basic menu


22 €
Gurmán menu


45 €
Ivan Čurgali (šéfkuchár)
Josper Wagyu – wagyu steak podávaný s tekvicou a cviklou v troch variáciách na grile, želé, pyré s vyprážaným kučeravým kelom v panko strúhanke preliate demi glace omáčkou.
Víno Dunaj – FieroWine rodinné lokálne vinárstvo

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. [xoo_el_action type=”login” display=”link” text=”Login” change_to=”logout” change_to_text=”Odlásiť” redirect_to=”same”]
PRIEMERNÉ HODNOTENIE NÁVŠTEVNÍKOV:

Warning: file_get_contents(/data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins//ajax-search-pro/img/svg/magnifiers/magn4.svg): Failed to open stream: No such file or directory in /data/8/b/8b3d2d1e-3e5a-4ba6-853d-ba2f82db7b96/gurmannaslovensku.sk/web/wp-content/plugins/ajax-search-pro-for-wordpress-live-search-plugin/includes/views/asp.shortcode.data.php on line 12
Generic filters
Exact matches only
Search in excerpt
Search in title
Search in content