Zažite vrchol kulinárskeho umenia Prvej dámy Tatier a vydajte sa na novú cestu objavovania rafinovaných chutí. V Hoteli Lomnica preniesli koncept fine diningu do priestorov reštaurácie Franz Josef, ktorým tak vdýchli svojráznu atmosféru. Zážitková gastronómia má v Hoteli Lomnica výsostné miesto a preto historické priestory pod klenbami reštaurácie Franz Josef zladili k rázovitým chutiam a konceptu vyhľadávaného fine diningu.
„Kulinárske umenie je pre nás nielen vášňou, ale aj momentom spoznávania. Exkurziou chutí v kombináciách, ktoré vytvárajú priam delikátne umenie na tanieri, vás prevedie náš gastronomický tím pod taktovkou Creative Chef(a) Tomáša Ševčíka. Tromfy, ktoré vytiahnu z rukávov svojich rondonov, zostanú do posledného momentu zahalené rúškom tajomstva.“ Hovorí riaditeľ hotela Lomnica, Peter Mudrý.
V každom jednom chode rezonuje živelnosť, nápaditosť a invencia a je na vás, či sa rozhodnete pre štvorchodovú alebo sedemchodovú večeru.
Originálny zážitok nielen na tanieri
Pre umocnenie kulinárskeho zážitku skombinujte degustačnú večeru s nápojmi, ktoré sú vyladené na mieru každému jednotlivému chodu. Vína s osobitým terroirom, odporúčané someliérom, vynikajúco prepoja chute. Vybrať si môžete medzi alkoholickým alebo nealkoholickým párovaním. Rezerváciu je potrebné uskutočniť minimálne 24 hodín pred termínom konania degustačnej večere. Kapacita degustačnej večere je OBMEDZENÁ, preto neváhajte s rezerváciou stola a vyberte si niektorý z posledných dostupných termínov:
15. 16. 22. 23 a 29 októbra
5. 6. 19. 20. 26. a 27. novembra
3. 4. 17. 18. 27. 28. 29. a 30. decembra
Gastronomický zážitok môžete aj darovať vo forme darčekového poukazu, ktorý si môžete kúpiť online priamo na webovej stránke hotela. Originálny darček tak môžete získať v priebehu pár minút. Skladbu degustačnej večere vedia prispôsobiť vegetariánom, nie však potravinovým intoleranciám.
Degustačná večera nie je vhodná pre deti do 12 rokov.
REZERVÁCIE : reservations@hotellomnica.sk
telefonicky: +421 52 285 35 03