Typická talianska reštaurácia s klasickou ponukou všetkých tradičných jedál z Apeninského polostrova, ktoré máme všetci tak radi. Veľký výber antipasti vlastnej výroby doplnené o domáce zaváraniny od farmárov prevažne zo Sardínie a juhu Talianska. Sardínčan Andrea Ena je už na Slovensku skoro dvadsať rokov a meno si urobil v Ružomberku. Po presťahovaní sa do Bratislavy na miesto bývalého pivovaru Stein mu prišlo na chuť aj veľa Bratislavčanov. Domáca pizza a cestoviny s omáčkami podľa vlastných receptov, široká ponuka morských špecialít a bohatá ponuka regionálnych talianskych vín je to, čo vás sem pritiahne. Bonusom je vlastný obchodík so všetkými ponúkanými delikatesami z jedálneho lístka. U Taliana je miesto, kde si pochutnáte nielen na jedle, ale môžete si urobiť aj gurmánsky nákup domov.