V zrekonštruovanej starej budove Kuszmannovho bazára sídli okrem reštaurácie aj remeselná
pekáreň a cukráreň. Jedlo, ktoré pre vás šéfkuchár Jaroslav Bachleda s jeho tímom
pripravujú, má svoje korene a históriu, a je ním rakúsko-uhorská kuchyňa. Všetky tie guláše,
perkelty, paprikáše, to si jednoducho pýta čapovať k nim remeselne spracované pivá
z pivovaru Pálffy Brauerei z Kaštieľa Pálffy vo Svätom Jure. No a naspäť ku gulášu, ten ich je
z bravčových líčok a so žemľovou knedľou. Výborný je aj langoš s cesnakovým syrom, bravčovým
bôčikom a čiernym korením. Možno si poviete, že už máte dosť, ale ešte predsa čosi.
Špecialitou PaB [pub]-u je pivný krémeš vyladený do posledného detailu. Ocenia ho nielen
dámy. Raz ochutnať je stokrát lepšie ako raz čítať.