Reštaurácia ECK vznikla v susedstve vinárstva Zlatý Roh obklopená vinohradmi s nádher-ným výhľadom na hrad Devín a rieku Dunaj. Za jej zrodom a celým konceptom už od pr-vých krokov stojí šéfk uchár Daniel Tilinger. Kuchár, ktorý pochodil celý svet a s rešpektom k svojej práci a všetkým surovinám, s ktorými pracuje, si predsavzal, že aj doma na Sloven-sku dokáže vytvoriť reštauráciu s vysokou kvalitou ponúkajúcu skvelý zážitok. Remeselné spracovanie interiéru je zjavné, kov, drevo a kameň sú dominantné. Reštaurácia je otvorená štyri dni, aj to iba večer, a podáva sedemchodové degustačné menu, ktoré je možné páro-vať s vínami či s nealko nápojmi vlastnej výroby. Menu je vyskladané precízne s ohľadom na suroviny z okolitých regiónov, tak aby chute boli vzájomne prepojené a menu gradovalo. Návšteva tejto reštaurácie s obrovským medzinárodným potenciálom je skutočným zážit-kom a každý gurmán by ju mal absolvovať. Rezervácia je nutná.