Nádherný panoramatický výhľad na Bratislavu priamo ako z lode sa vám naskytne z elegantného Pontonu, na ktorého hornej palube sa nachádza reštaurácia Bubbles. Tvorby menu tejto novej reštaurácie sa zhostil šéfkuchár Andrej Turček a stavil na suroviny a produkty, ktoré majú blízko k vode. Menu je sezónne a veľmi zaujímavé, prevládajú ryby a sem-tam aj morské živočíchy. Fanúšikovia mäsa však tiež neobídu naprázdno. Nám chutili tuniakové ceviche, krevety v ceste kadaifi a skvelý morský vlk so šošovicou beluga, s karfiolom, karotkou a omáčkou z prosecca. Moderne ladenému interiéru dominuje trendový bar s ponukou sviežich drinkov, cocktailov a širokej ponuky prosecca a šumivých vín. Tie si môžete po večeri vychutnať na priestrannej terase, ktorá obklopuje reštauráciu a je pre západy slnka ako stvorená.